Over mij

Ooit ben ik aan de kappersopleiding begonnen met als doel voor mezelf te beginnen. Na een aantal jaren ervaring in een kapsalon ben ik thuis gaan knippen. Het werken met chemische middelen is iets wat mij altijd heeft tegengestaan en dit is de reden geweest waarom ik alleen een knipsalon had. Goed geknipt haar is het halve werk. Goed geknipt haar behoeft daarom niet altijd een uitgebreide styling. Daarom vind ik een natuurlijke valling van het haar passend bij je gezicht heel belangrijk.

Net buiten het dorpje Heeten woon ik (Yvonne) in een boerderijtje en mijn salon is gevestigd in een knusse Pipowagen. Geen grote salon en veel prikkels om je heen, maar aandacht en tijd voor de klant is wat ik belangrijk vind.

Naast het knippen werk ik nu met natuurlijke materialen.  De Shampoo, conditioner, gel, haarlak, maar ook make-up zijn gemaakt van plantaardige materialen. De natuurlijke producten zijn vrij van schadelijke stoffen en zijn dus niet schadelijk voor mens en natuur. De grondstoffen zijn grotendeels biologisch geteeld.

De plantaardige verf, gemaakt van kruiden en verschillende plantjes, dringt niet in het haar, maar hecht zich aan het haar en geeft zo een extra laagje. Dit extra laagje herstelt en is beschermend voor het haar. Het is zacht voor het haar maar ook voor de hoofdhuid, dus is het geschikt voor mensen met allergieën.